erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre előadás-sorozata

Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre könyvbemutatóval egybekötött előadása – Sepsiszentgyörgy

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója október 25-én 18 órakor a sepsiszentgyörgyi Belvárosi Református templomban tart előadást Hogyan ne váljunk el? címmel, valamint bemutatja Férfienergia című új könyvét, melyet a helyszínen meg is lehet vásárolni. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit! Szervező: YEAT-Young Entrepreneurs Association from Transylvania.


Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre könyvbemutatóval egybekötött előadása – Csíkszereda

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója október 27-én 18 órakor Csíkszeredában tart előadást Hogyan ne váljunk el? címmel, valamint bemutatja Férfienergia című új könyvét, melyet a helyszínen meg is lehet vásárolni. Helyszín: Sapientia EMTE, Nagy Aula. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit a szervezők, a Csíki Vállalkozók Egyesülete, a Csíki Anyák Egyesülete és az Élő Erdély Egyesület, valamint a rendezvény partnere, a Sapientia EMTE.

Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre könyvbemutatóval egybekötött előadása – Gyergyószentmiklós

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója október 28-án 19 órakor a gyergyószentmiklósi Szent István Ereklyéinek Átvitele Plébánián tart előadást Hogyan ne váljunk el? címmel, valamint bemutatja Férfienergia című új könyvét, melyet a helyszínen meg is lehet vásárolni. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit! Szervező: Belső Iránytű.

A rendezvény hírének további részletei (!):

A HOGYAN NE VÁLJUNK EL? CÍMŰ ELŐADÁSRÓL

A válások aránya meghaladja a 65%-ot, java része a gyermekek kisiskolás koráig bekövetkezik! Többségében súlyosan traumatizált társadalmat hozunk létre. Hová vezet ez? Milyen támadások érik a házasságokat? Mi minden tűnik a másik hibájának? Milyen tudás szükséges ahhoz, hogy tisztán lássunk, elkerüljük a csapdákat? Bedő Imre előadása férfias, racionális megközelítést, torzításmentes tükröt és rengeteg olyan felismerést ígér, amely Férfi és Nő közösségének megszilárdítását, a saját boldogulásunkat és a jövő generációk érdekeinek derűs szolgálatát eredményezi.

BEDŐ IMRÉRŐL

A csíkszeredai születésű Bedő Imre a Márton Áron Gimnáziumban érettségizett, majd egyetemi éveit Bukarestben kezdte a Közgazdasági Egyetemen. Egy ösztöndíj elnyerését követően a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen fejezte be tanulmányait. Szakmai pályafutása során, közgazdászként eleinte a banki szférában dolgozott, utána a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki. Később saját vállalkozásokat hozott létre, 40 évesen pedig megalapította a Férfiak Klubját.

Hiánypótló könyve Férfienergia címmel jelent meg, melyet az esemény részeként be is mutat a jelenlévőknek. A kötetről BÖJTE CSABA ezt mondta: „Menj, akarj teremtő erővel az asztalfőre ülni! Merj férfiként szép családodról, gyermekeidről gondoskodni, gyönyörködj napról napra növekvő házad népében és boldog leszel! Isten áldása legyen e szép könyvön és a Kárpát-medence minden családját szerető tisztességes férfiján!” KASSAI LAJOS lovasíjász pedig a következőket: „A jóléti társadalmakban kihaló félben lévő fajjá vált a férfi. Köszönhetően annak, hogy a férfi tulajdonságok szerzett tulajdonságok. Miután a bennünket körülvevő jólét minimalizálja vagy teljesen megszünteti az ilyen irányú erőfeszítéseket, és eltűnik az a hőfok, ami az acél megedzéséhez szükséges, a fém, ami ebből a kohóból kikerül meglehetősen lágyra sikeredik. Sokan törik a fejüket, hogy van-e, és ha van, akkor mi a kivezető út a meglehetősen életidegen helyzetből, de csekély azoknak a száma, akik tenni is próbálnak valamit.”

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog