erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Ingyenes belépés az időszakos kiállításra és a tizedik hónap műtárgya

November 2-án, csütörtökön kerül közszemlére a tizedik hónap műtárgya, amely a Székely Nemzeti Múzeum természetrajzi gyűjteményének részét képezi, és amely szorosan kötődik a múzeum legújabb időszakos kiállításához, a budapesti Magyar Természettudományi Múzeum Jégkorszak című tárlatához.

 

 Ezen a csütörtöki napon reggel kilenc és este kilenc óra között belépőjegy megváltása nélkül lehet megtekinteni a hónap műtárgyát és az érdekfeszítő, interaktív, családbarát időszakos kiállítást is, mely az elmúlt jégkorszak élővilágát, létrejöttét és alakulásának folyamatait mutatja be.

 www.sznm.ro honlapon péntektől, november 3-tól kezdődően olvashatnak részletesen a múzeum földszintjén egy hónapig látható műtárgyról.

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog