erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Jótékonysági est és adománygyűjtés

A sepsiszentgyörgyi, 13 éves Tamás Andrea súlyos szívproblémával küzd. A hatodik szívműtétje miatt, több szervezet összefogva szeretné támogatni a kislányt. Ez alkalomból a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében 2016. június 16-án, csütörtökön 18 órától jótékonysági estre és adománygyűjtésre kerül sor.

 

Az est folyamán fellépnek a Molnár Józsiás Általános Iskola zenetagozatos diákjai, a Kézdivásárhelyi Református Kollégium diákzenekara, Pap Eszter gyerek tánccsoportja, a sepsiszentgyörgyi Százlábú Ifjúsági Néptáncegyüttes, a kézdivásárhelyi Harmatfű Néptánccsoport kis-, közepes- és nagy csoporja, Rancz Gyárfás Hanna és Bagoly Anabella, a kézdivásárhelyi Macskakő Színjátszó Csoport tagjai, valamint beszédet mond T. Hajlák Attila-István, a kézdivásárhelyi Boldog Özséb Plébánia segédlelkésze. Műsorvezető: Lung László Zsolt.


Adománybelépők ára 10 lej. Elővételben kaphatók a közönségszolgálati irodában, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. További adományozási lehetőség a helyszínen.

Szervezők és támogatók a Vigadó Művelődési Ház, Kézdivásárhely Önkormányzata, a Székely Hirmondó, a Profi Rádió, a Polyp TV és a Flagellum Dei MC és a Galaxy Sound.

 

Közlemény

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog