erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

A mai nap még lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság rendezvényére

A mai nap még lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére. 2017. október 6-8. között Kolozsváron lesz a 26. Közgazdász Vándorgyűlés, ahol közel 35 neves, szakmabeli előadóval vitathatjuk meg, hogy milyen irányba befolyásolják a digitális technológiák a gazdasági élet különböző területeit. Idei témánk az Ipari forradalom 4.0. Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága?, amit plenáris előadások, kerekasztal beszélgetések segítségével fogunk körbe járni a hat tematikus szekció mellett:
Ipari forradalom 4.0 – informatizálás a mindennapokban


Fintech – zajló forradalom a pénz világában
Digitalizáció és automatizálás: marketing a negyedik ipari forradalom után
Házon belül, ajtón kívül – a kiszervezés vállalati kérdései
Hatékonyság olcsóbban – lean management
Mestesrésges intelligencia és/versus emberi munkaerő

Vándorgyűlésünk keretén belül egyrészt minél több tudást és információt kívánunk átadni a résztvevőknek, másrészt pedig lehetőséget szeretnénk nyújtani a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére. Ennek jegyében, a szakmai találkozónak minősülő eseményre számos magyarországi, vajdasági és szlovákiai meghívott mellett helyet kapnak azok az erdélyi digitális „guruk” is, akik sikerüket a negyedik ipari forradalom vívmányainak köszönhetik. Idei vándorgyűlésünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a fejlődni kívánó vállakozók jobban áttekinthessék azokat a lehetőségeket és kötelező érvényű kihívásokat, amelyek az elkövetkező években országunk gazdasági tervezésének irányát jelentős mértékben befolyásolják majd.
Beszélgessünk együtt a környezetünk változásáról, melyet minden területen befolyásol a technológia fejlődése, és tekintsük át országunk, társadalmunk fejlődésének lehetőségeit és kihívásait a globális piac követelményeihez való felzárkózásban.

A  vandorgyules rmkt.ro honlapon követhető. Ugyanitt folyamatosan frissülő tartalmak által követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog