erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Barangolás az édes ízek birodalmában (rajzverseny gyerekeknek)

 Az I. Kürtőskalács – Édes ízek fesztivál szervezői óvodások és kisiskolások számára hirdetnek rajzversenyt Barangolás az édes ízek birodalmában címmel.

 

Hagyományos technikákkal készült rajzokat (ceruza, zsírkréta, tempera, akvarell) várnak, mérete max. A5-ös lehet. Mindkét korcsoportban a tíz legszebb/legötletesebb rajzok készítőit édességcsomaggal díjazzák. A legjobb 100 alkotást a fesztivál idején, szeptember 29-e és október 1-je között kiállítják a rendezvény helyszínén. A díjazottak névsorát a www.kurtosfeszt.ro honlapon teszik közzé.

A rajzokat a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Olt utca, 17-es szám) lehet letenni szeptember 25-ig. A rajz első oldal jobb alsó sarkába írják fel alkotójának nevét és korát, valamint a rajz hátlapjára az óvónő, tanítónő nevét és telefonszámát.

Részletes információkért, kérjük, hívják a következő telefonszámot: 0742180278.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog