Kézdivásárhely: "Vigadó-tér" a Wegener parkban

A képre kattintva megjelenik a program

Sajtótájékoztatón jelentette be Ménessy KInga kommunikációs iroda  és Lung László Zsolt a Városi színház -vezetője: júliusban indul a Vigadó Művelődési Ház rendezvénysorozata, a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a Wegener Pro Sanitate Alapítvány közös partnerségével, amely heti rendszerességgel a W. Wegener Parkban biztosít kulturális kikapcsolódási lehetőséget a nyári esték során. 

 

Az elmúlt hónapokban kiemelt figyelemmel követtük a koronavírus terjedését, amely drámai társadalmi és gazdasági következményekkel járt. Azonban úgy gondoltuk immár a törvények szigorú betartásával újra megpróbálunk visszaállni a régi kerékvágásba.

A július 14-én kezdődő, és három héten át tartó programsorozatunkban közel kilenc eseményen vehetnek részt az érdeklődők. Koncertek és előadások mellett szabadtéri filmvetítésektől lesznek mozgalmasak a hétköznapok és hétvégék. Az események sorát a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes nyitja, majd augusztus 1-jén a The Crazy Plumbers & Voces Női Kar zárja.

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog