Adventum Domini (Az Úr eljövetele)

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezésében, január 20-án (hétfő) 19 órától a Perkő Néptáncegyüttes mutatja be Adventum Domini (Az Úr eljövetele) című karácsonyi előadásukat. A táncos produkciónak a Vigadó Művelődési Ház nagyterme ad otthont.

 

 – A karácsony körüli ünnepi hangulatról szól. A családokról, amelyeket nagyon sok külső hatás ér, ami megingatja őket az együttműködésben, az egészségben és szeretetben, de végül mindig meg tudunk bocsátani, és a bennünk lévő szeretet egyesít bennünket.

Az előadás fő vezérfonala a hagyományos világ és a modern kultúra egymásra találása és összemosódása, miközben azt is szem előtt tartják, hogy az Úr eljövetelének ünnepe van. A darabot Melles Endre rendezte.

 A belépő ára 10 lej               

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog