erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Zsil-völgyi barangolások

Prisma fotóklub kiállításmegnyitója
2016. november 10., csütörtök 18 óra
Vigadó Művelődési Ház, Galéria
A Prisma fotóklub 1986-ban alakult és évente tart fotós alkotó valamint oktatótáborokat a gyerekeknek is.


„A kiállításunk egy projekt része, amely során 14 fotós Zsil-völgyi alkotótáborában készült képeket állítjuk ki három városban: Borszéken, Kézdivásárhelyen és Csíkszeredában. A projektet Románia kormánya - az Etnikumközi Kapcsolatok hivatala finanszírozta. Célja az volt, hogy a fotózáson keresztül megismerjük és másoknak is megmutassuk a Zsil-völgye sokszínű nemzetiségeit, ezek együttélését, hagyományait. Ugyanakkor a kiállítás anyagában megtalálhatóak a jellegzetes Zsil-völgyi tájak is, portrék és nem marad ki a modern világ egy részlete sem.  Reméljük, hogy általa sikerül közelebb hozzuk a magyar közönséghez is ezt a különleges világot, amelyet mi megtapasztalhattunk.”
Péter Izabella

A kiállítás november 19-éig látogatható hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, valamint pénteken 8 és 15 óra között.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog