erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Vigadó Művelődési Ház: Retro-Roll koncert

November 11-én pénteken 19 órától Kézdivásárhelyen koncertezik a RETRO-ROLL élőzenekar a Vigadó Művelődési Házban.


A Retro- Roll csapata egy nyolctagú élőzenekar, amely 2013- ban alakult, saját szerzeményeket és a 70, 80, 90-es évek ismert magyar Rock&Roll dalait játssza igen nagy sikerrel, felidézve a stílus egyedi ízvilágát. A retro műfaj kedvelői számára már több koncertet is adott belföldi és magyarországi fellépéseken.
A nyolc lelkes sepsiszentgyörgyi zenész igyekszik megteremteni azt az összhangot előadó és közönség között, amely egy felhőtlen kikapcsolódáshoz, zenei nosztalgiázáshoz és kellemes időtöltéshez feltétlenül szükséges.

A zenekar tagjai:

Ének: Zárug László ( a zenekar vezetője )
Billentyű: Sonka Lóránd Mátyás
Szólógitár: Kisgyörgy Miklós
Akusztikusgitár: Zsigmond Miklós 
Basszusgitár: Pető Gergely Levente
Szaxofon: Támpa László
Dobok: Pataki Attila
Vokál: Székely Noémi

Jegyár: 10 lej
Jegyek elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétfőtől-csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361-081-es telefonszámon vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehetséges.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog