erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

VIRTUÓZOK ERDÉLYBEN – klasszikus zenei koncert

2016. október 26., szerda 19 óra
Vigadó Művelődési Ház, Nagyterem

A Virtuózok székelyföldi turnéját másodjára szervezik meg. A Molnár Levente operaénekes, az ARTS’ART4U Alapítvány létrehozója által megálmodott koncertsorozat idén öt városba ér el: október 26-án Kézdivásárhelyen,

a Vigadó nagytermébe, október 27-én Székelyudvarhelyen, a Digitál 3 terembe, október 28-án a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központba, október 29-én Sepsiszentgyörgyön a Tamási Áron Színházba, október 30-án pedig Csíkszeredában a Szakszervezetek Művelődési Házába várják a komolyzene iránt érdeklődőket, mindegyik este 19 órától kezdődően. A koncerteken budapesti és erdélyi virtuózok egyaránt fellépnek a Csíki Kamarazenekar közreműködésével és Bolyky Zoltán vezénylésével.
Fellépnek:
Csabay Zsuzsanna
Boateng Kármen Stephany
Nagy Krisztina
Jakab Roland Attila
Török Ákos
Petres Lajos Tamás
Mészáros Levente
Kökény Tamás
Szüts Apor

Jegyár: 20 lej felnőtteknek, 10 lej diákoknak és nyugdíjasoknak. 
A jegyek elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétfőtől-csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361-081-es telefonszámon vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehetséges.
(Sajtóközlemény: Vigadó Művelődési Ház)

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog