erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely: ismét pandamacik a szimpadon

Matei Vișniec A pandamacik csodálatos utazása, ahogyan ezt egy szaxofonista elmeséli, kinek volt egy szeretője Frankfurtban


A kézdivásárhelyi Városi Színház 2016. december 9-én pénteken 10 órától (csoportos diákelőadás) és 19 órától ismét bemutatja Matei Vișniec A pandamacik csodálatos utazása, ahogyan ezt egy szaxofonista elmeséli, kinek volt egy szeretője Frankfurtban című kortárs darabját stúdiószínpadi előadásként a Vigadó Művelődési Házban.

„A pandamacik csodálatos utazása…” egyszerű emberek reményteljes ragaszkodásairól, magánytól való eszeveszett meneküléseikről, félelmeik észrevétlen duzzasztásáról, magányban és egyedüllétbe történő elpártolásukról, összeomlásukról és nem utolsó sorban a változásukról fog mesélni. A felismerés pillanatát szeretném lencsevégre kapni. Azé a felismerését, mikor minden jel arra mutat, hogy valamit nem veszünk figyelembe az életünkben. Talán azokat, akik egyszer megpróbáltak szeretni minket.
Szeretném, ha ez az előadás egy meleg ölelés lenne mindazoknak, akik azt hiszik megtört bennük valami. Valami ami magányossá teszi mindennapjaikat. (Botond Nagy)

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog