Cimborák Bábszínház

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, szeptember 11-én (péntek) délután 18 órától, illetve ha az időjárás közbeszól, akkor szeptember 13-án (vasárnap) délután 18 órától a Cimborák Bábszínház mutatja be A Buták versenye című Benedek Elek meséiből készült játékot, amelyet hatéves kortól ajánlanak, az örök kortalanoknak, azzal az óvott szándékkal, hogy jó lenne odafigyelni a cselekedeteinkre, mielőtt a mindennapi butaságaink életté nem sűrűsödnek. Az előadásnak a W. Wegener Park ad otthont. A rendezvény partnerei a Kézdivásárhelyi Önkormányzat és Wegener Pro Sanitate Alapítvány.

Heveder zenekar és a Tőkés család

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, szeptember 12-én (szombat), délután 18 órától, a Heveder Zenekar és a Tőkés család táncos, zenés előadását tekintheti meg a nagyérdemű. Az előadásnak a W. Wegener Park ad otthont. A rendezvény partnerei a Kézdivásárhelyi Önkormányzat és Wegener Pro Sanitate Alapítvány.

Vigadó akadémia: Virág Endre előadása

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, szeptember 14-én (hétfő) délután 18 órától, a Vigadó Akadémia előadója Virág Endre, aki A tánc az emberiség életében címmel tart előadást lelkes fiataloknak, és mindenkinek, aki kíváncsi rá. Az előadásnak a W. Wegener Park ad otthont. A rendezvény partnerei a Kézdivásárhelyi Önkormányzat és Wegener Pro Sanitate Alapítvány.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog