erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Városi Szuper Gólyabál (Kézdivásárhely)

A Városi Szuper Gólyabál több éves hagyományra tekint vissza. Minden évben van egy alkalom, amikor szakítva a hétköznapok szokásaival Kézdivásárhely középiskolás gólyái ünnepélyes hangulatba kerülnek, s átalakulnak úri hölggyé, illetve úriemberré. Idén sem lesz ez másként, hiszen 2017. december 8-án megelevenedik a 20-as évek Amerikája, a Nagy Gatsby világa.


A rendezvény az elmúlt évekhez képest új koncepcióval jelentkezik, és két helyszínen zajlik. A gála rész 19 órától a Vigadó Művelődési Házban lesz. A gólyapárok az estély, hírnév, luxus, csillogás mellett komoly kihívás elé néznek, hogy méltó utódai lehessenek a Nagy Gatsbynek és Daisynek és beléphessenek a híres Gatsby házba. Az esemény alkalmával különleges, kreatív és szórakozató feladatokat kapnak, melyet a gólyák és a közönség is élvezhet majd. A folytatásban, 22 órától a For You Pubban az érdeklődők Dj Vano és Mick Mauer zenéjére szórakozhatnak egy fergetegeset. A szervezők minőségi kikapcsolódást biztosítanak péntek estére.
Már javában zajlik a gólyahét, ahol a gólyák különböző érdekes feladatokat kell, megoldjanak, és elindult a közönségszavazás is a közösségi média oldalán. Részletekért kattintsanak a Városi Gólyabál Kézdivásárhely oldalra. Belépőt a helyszíneken lehet váltani, a szervezők várnak minden érdeklődőt.
A rendezvény szervezői: Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet, For You Pub és a Vigadó Művelődési Ház, partnerek: Kézdivásárhely Önkormányzata, Városi Színház, Kovászna Megye Tanácsa, Communitas Alapítvány, Háromszéki Ifjúsági Tanács, Magyar Ifjúsági Értekezlet, Vibe Fesztivál, Hírmondó és a Phi.An.Ro.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog