erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Csernáton: Csodaváró – adventi készülődés

A csernátoni Haszmann Pál Múzeumban, a hagyományokhoz híven, idén is családos programokkal készülnek az adventi szombatokra, amikor kicsik és nagyok együtt hangolódhatnak karácsonyra.

December 2-án, 15–17 óra között Ünnepvarró szombat lesz, amelyen a résztvevők karácsonyi díszeket szabhatnak, varrhatnak, bogozhatnak, barkácsolhatnak csuhé, toboz és egyéb természetes anyagok felhasználásával.


December 9-én, 15–17 óra között kerül sor az Angyalhangos szombatra, melyen adventi, karácsonyi énekeket tanulnak, énekelnek, és adventhez, karácsonyhoz kapcsolódó népszokásokról mesélnek, miközben apró ajándékokat készíthet mindenki a szeretteinek.
December 16-án, 10–14 óra között lesz a „legédesebb” foglalkozás, a Mézes szombat, amelyen a barkácsolás mellett mézeskalácsot díszíthetnek és kóstolhatnak az érdeklődők, forró tea kíséretében.
A szervezők nagy szeretettel hívnak, várnak mindenkit, a részvétel ingyenes!

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog