erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhelyi Diáknapok, szeptember 14-17

dén szeptember 14–17. között tartják az év és a város legnagyobb ifjúsági buliját, a hatodik Kézdivásárhelyi Diáknapokat – jelentette be sajtótájékoztatón a két főszervező, Szöllősi Tamás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) elnöke és Lung László Zsolt, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója. Az első három rendezvényt a Vigadó egyedül szervezte, a negyediktől, amióta Szöllősi Tamás lett a KVISZ vezetője, már közösen szervezik, partnerségben a polgármesteri hivatallal.


Jelentkezőket várnak, most alakulnak a csapatok, jó bulira lehet számítani – mondotta a Vigadó vezetője, aki szerint szervezőkként mindig kreativitásra és csapatszervezésre törekedtek, de a szórakozás sem hiányozhat. Szeptember 16-ára két lemezlovast hívtak meg, egyikük Mezei Zsolt. Másnapra egy székelyudvarhelyi és egy gyergyószentmiklósi diákzenekart várnak. A KVISZ elnöke szerint azért fontos az időpont, mert az első iskolai hét második felére esik, ami az oktatást nem zavarja meg, de a diákok már együtt vannak. A program még alakulóban, de a tavalyi felépítést idén is betartják: az ügyességi, sport-, művelődési és szórakoztató programok idén sem hiányoznak, s meglepetések is lesznek. Azt is figyelembe vették, hogy a város idén kettős évfordulót ünnepel. A KVISZ vezetője előre is a városlakók elnézését kéri, ha picit hangosabbak lesznek.
A tíz-tizenkét fős, mindkét nem képviselőiből álló csapatok jelentkezését szeptember 10-én éjfélig várják. Kézdivásárhelyen tanuló diákok, innen egyetemre vagy más helység iskolájába járók is jelentkezhetnek. A rendezvény több helyszínen zajlik, a legfőbb a Gábor Áron tér, a sportprogramok a Sinkovits-sporttelepen lesznek.

3szek.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog