erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely: Báró Wesselényi Miklós városi könyvtár hírei

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2016. december 15-én, csütörtökön Meseklub 14-15 óra között az óvodásoknak, 16-17 óra között az I-IV. osztályosoknak. A Meseklub tevékenysége: karácsonyfadíszek készítése.

 


Vakajándék!

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár december 15-23 között újra meghirdeti a „Vakajándék” nevű programot, melynek célja: közelebb hozni az olvasókhoz a klasszikus szépirodalmat, olyan művet adni az ünnepek idejére olvasni, amely újdonság számukra, mivel a könyvtár legújabb, eddig még nem kölcsönzött irodalmát kínáljuk. A játék, -mert egy kicsit az is- lényege, hogy a felnőtt olvasók a meghatározott három kölcsönözhető könyvön kívül, negyediknek egy szépen becsomagolt könyvet választhatnak. A könyv meglepetés lesz, hiszen csak otthon láthatják mit is választottak ki a rengeteg becsomagolt könyv közül. A köny mellé egy kis cédulát is teszünk, melyre ráírhatják véleményüket a könyvről, maga a játék ötletességéről, valamint kifejthetik véleményüket könyvtárunkról, illletve javasolhatnak bármit a könyvtárral kapcsolatosan. A könyvet határidő lejárása után vissza kell vinni a könyvtárba, a „Vakajándék” szó maga az elolvasandó könyv kiválasztását célozza, az ajándék abban áll, hogy az ajánlott mű elolvasásával megpróbált könyvtárunk egy kis szellemi többletet nyújtani az ünnek idejére.

Megbocsájtás hete

2016. december 19-23 között az ünnepre való tekintettel, a késedelmi díjat eltöröljük. Kérjük az olvasókat, hogy éljenek a lehetőséggel és a határidőre vissza nem hozott könyveket hozzák vissza, vagy csempésszék be az előcsarnokba elhelyezett ládikóba.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog