Meseklub
A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. március 30-án, csütörtökön Meseklub 16-17 óra között az I-IV. osztályosoknak.
A Meseklub témája: Ismerkedés a színház világával, a színházi magatartás szabályaival, papírszínház, játék a Színházi Világnap ( március 27) alkalmából.

Bővebben: Kézdivásárhely: Könyvtári hírekA napokban jelent meg magánkiadásban Iochom Istvánnak, lapunk munkatársának tizenhatodik könyve, amelyben tizennégy, Nyugaton és a Szovjetunióban raboskodó egykori hadifogoly visszaemlékezése szerepel. A visszaemlékezők közül négyen már elhunytak, a tíz élő közül a legidősebb 99, a legfiatalabb pedig 92 esztendős. Iochom István legújabb könyve Kézdivásárhelyen a főtéri Bandi újságárudában és könyves üzletben, valamint Iochom Ildikónál vásárolható meg. Ára: 25 lej.Könyvkiállítás
A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. március 20-31 között, könyvkiállítás tekinthető meg Arany János (1817-1882) születésének 200. évfordulója tiszteletére.

Bővebben: Kézdivásárhely: Könyvtári hírekCzell Kálmán gyűjteményének kiállítását 2017. március 11-én nyitják meg a Gyűjtemények Házában.

Bővebben: Kézdivásárhely: tányérsapkák a Gyűjtemények HázábanAz Incze László Céhtörténeti Múzeum és a Múzeumbarátok Egyesület Március 15-ei Ünnepi Tárlat megnyitójára 2017. március 12-én, vasárnap 12 órkor

Bővebben: Kézdivásárhely, meghívó: Március 15-ei Ünnepi TárlatA megcsonkított, kisemmizett, megalázott, meggyötört magyar nemzetnek példaképekre van szüksége a talpra álláshoz. Olyan személyekre, akik magatartásukkal és cselekedeteikkel elismerést vívtak ki maguknak szűkebb és tágabb környezetükben.

Bővebben: Portréfilm példaképrőlMÁRCIUS 12., VASÁRNAP

12.00 MEGNYITÓ – XXVIII. ünnepi tárlat 1848. március 15-e emlékére

Bővebben: Kézdivásárhely: Március 15-e emlékére ünnepi programsorozatMeseklub

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. március 2- án, csütörtökön Meseklub 14-15 óra között az óvodásoknak, mesehallgatás, gyurmázás.

Bővebben: Kézdivásárhely - MeseklubA Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. február 23- án, csütörtökön Meseklub 14-15 óra között az óvodásoknak,.
A meseklub témája: mesehallgatás, meseillusztráció készítése.

Bővebben: Kézdivásárhely: E’mese várAz Udvartér Olvasó- és Alkotótábor új és egyedi színfolt az nyári diáktáborok palettáján. A tábor szervezője a kézdivásárhelyi Kézdiszékért Egyesület, háttérintézményei a kézdivásárhelyi Strázsa Kulturális Egyesület és a Vigadó Művelődési Ház. A két hetes tábor július 31. – augusztus 12. közt zajlik, a Hargita megyei Hargitafürdőn, a Tirol Panzióban.

Bővebben: Udvartér Olvasó- és Alkotótábor

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog